SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sickla Idrottsförening
Fotboll

Bli medlem i Sickla Idrottsförening
BLI MEDLEM
Delad poäng mot Spårvägens FF!
2023-12-09 09:52

Gårdagens möte med Spårvägens FF slutar 4-4 i en intensiv och fartfylld drabbning!

 

Första krysset kom för säsongens i gårdagskvällens match mot Spårvägens FF i en väldigt intensiv match med mycket dueller och känslor.

 

Vi fick en kanonstart på matchen och kunde gå upp till 3-0 efter 15 minuter, gästerna replikerade dock omgående efter vårt 3-0 mål vilket innebar att de stod 3-1 i paus, en halvlek som på poäng går till oss men där Spårvägens FF åt sig in i halvleken ju längre den pågick.

 

Andra halvlek är det bortalaget som är det klart bättre laget och sköljer över oss under inledningen av den andra halvleken, man reducerar och kvitterar inom loppet av någon minut. 

Matchen står och väger vilket man märker på spelarna, det är mycket känslor och viljor inblandat från båda lagen men domarna lyckas stävja det väldigt bra matchen igenom.

 

Tobias bombar in 4-3 på frispark med 11 minuter kvar men denna match skulle inte få någon segrare då gästerna kvitterar med sju minuter kvar på klockan vilket också blir slutresultatet denna kväll.

 

vi tackar motståndarna, domarna samt publiken som kom och stöttade oss igår.

 

Nästa match spelas den 16/12 när vi gästar Sevdah IF i Rosershallen klockan 18.30 vilket också är den sista matchen för 2023.

 

Nästa hemmamatch är den 5/1 klockan 20.00 när Futsal Club Bosna kommer på besök.

Fredagsunderhållning i Nacka Bollhall!
2023-12-07 22:30

Ny fredagsmatch väntar i Nacka Bollhall för herrlaget när Spårvägens FF kommer på besök!

 

Andra raka hemmamatchen väntar när Spårvägens FF kommer på besök imorgon, denna gång är vi tillbaka i Nacka Bollhall.

 

Spårvägens FF kommer med vind i seglen efter två raka segrar, senast slog man tillbaka IF Tunabro med 7-4 på hemmaplan.

 

Vi föll mot Västerås FC i söndags med 2-3 efter en jämn och tät kamp mot ett duktigt Västerås FC.

 

Detta är de andra och sista mötet med Spårvägens FF, i premiären ställdes vi mot varandra där vi tillslut gick segrande ur matchen med uddamålet där vi höll på att tappa en stor ledning men lyckades till slut reda ut det och ta alla tre poäng.

 

Det är ett Spårvägen med bra form som kommer på besök till Nacka Bollhall imorgon så räkna med en jämn och tät match, precis som alla matcher i Div 1.

 

Ledarstaben har tagit ut ovanstående trupp till morgondagens match.

 

Kom och stötta oss till tre poäng!

 

Avspark 20.00 Nacka Bollhall!

Varmt välkomna P10 Blå!
2023-12-07 11:01

Ännu ett helt lag har nu valt att ta klivet över från Järla IF till Sickla IF. Denna gång är det ett gäng grymma killar födda 2010 som ansluter till föreningen. I och med detta har Sickla IF nu hela 70 pojkspelare födda 2010. Varmt välkomna till Sicklafamiljen önskar vi alla spelare med familjer!

Dags för nästa årskull att bilda lag!
2023-11-29 14:05

Säsongen 2024 är det dags för spelare födda 2017 att bilda egna "riktiga" lag, och under februari månad håller vi informationsmöte för vårdnadshavare och kommer då att gå igenom förutsättningar och upplägg.

 

Vill man hänga på så är det bara att skicka ett mail till:

fotboll@sicklaif.se

 

Skriv följande:

Spelarens för och efternamn

Spelarens fullständiga personnummer

Adress hem

Mobilnummer vårdnadshavare

Mail vårdnadshavare

Namn på kompis som man gärna vill hamna i samma grupp som

 

 

Skicka gärna in er anmälan innan årsskiftet!

 

Välkomna till Sicklafamiljen!

 

 

Ytterligare en säsong för Martin Eriksson!
2023-11-29 14:00

Assisterande tränaren för herrlaget Martin Eriksson, som också bidrar på planen, har valt att förlänga kontraktet med Sickla IF över 2024!

 

Precis som ovan nämnt har Martin under de senast säsongerna haft en annorlunda roll i laget då han inte bara bidragit vid sidan av planen utan även på densamma.

 

Martin har spelat fotboll på hög nivå under sin karriär och så länge kroppen håller bidrar han även på planen med sitt lugn och fina speluppfattning.

Han är även en uppskattad ledare i laget och är ett bra bollplank för spelartruppen eftersom han är lika mycket spelare som ledare.

 

Martin säger såhär om sin förlängning med Sickla IF:

 

- Jag känner att jag utvecklas hela tidens om ledare och vår grupp har stor utvecklingspotential vilket motiverar mig att fortsätta vara en del av det här laget.

 

Du har fortsatt två roller i laget, dels som spelare men även som ledare, hur tycker du det funkar?

 

- Ja, det stämmer, möjligheten att hjälpa till på planen fins fortfarande så jag befinner mig där huvudtränare Mounir vill ha mig, ibland på sidan, ibland på planen. Det funkar bra skulle jag säga, det är ingen enkel uppgift men jag gör så gott jag kan och hoppas det uppskattas.

 

Vad ser du mest fram emot med nästa säsong?

 

Ta ytterligare steg som lag. Med en så pass ung trupp ser man alltid fram emot att ta stora steg och utvecklas som grupp och det tror jag vi kommer fortsätta att göra.

 

Vi ser fram emot kommande säsong med Martin, såväl innanför linjerna som utanför!

Uddamålsseger borta mot IF Tunabro!
2023-11-26 19:00

Det blir seger med 7-6 för herrlaget i en svängig historia borta mot IF Tunabro!

 

Vi får en mardrömsstart på matchen när hemmalaget går upp till 2-0 redan efter fem minuter, man kan lugnt säga att vi satt kvar i bussen.

 

Resten av första halvlek är otroligt svängig men vi kan via individuella prestationer av Tobias gå upp till en 4-3 ledning efter 20 minuter spelat.

 

Andra halvlek är den första lik, hemmalaget kvitterar omgående innan vi spelar upp oss i en något bättre period och kan gå upp till 4-7.

 

Efter det blir vi stressade när IF Tunabro kommer högre och spelar 5 vs 4, gästerna reducerar två gånger om men kommer inte närmare än så utan vi tar med oss de tre poängen hem till Stockholm.

 

En del positiva grejer tar vi med oss men det finns också mycket att jobba på efter kvällens match.

 

Vi tackar hemmalaget och domarna för idag.

 

Nästa match spelas på söndag den 3/12 mot Västerås FC, matchen spelas då i Myrsjö Sporthall.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
KONTAKT SPORTKONTOR
Köp föreningskläder!
SPONSORER / PARTNERS
UTMÄRKELSER
Stockholms fotbollsförbund
Svenska fotbollsförbundet
Sickla IF Facebook