SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sickla Idrottsförening
Fotboll
F-2012

FLICKOR 2012

Välkomna till vår hemsida! 

 

Här finner du all information om lagets verksamhet samt kalender och kontaktuppgifter till ledarna.

Speluppehåll nästa helg (Kristi himmelsfärd)
2023-05-14 15:48

Nästa helg är det Kristi himmelsfärd och speluppehåll i “Sanktan”. Vi ställer också in torsdagens (18 maj) träning p.g.a. ledig dag och långhelg. Kallelser till matcher helgen v.21 kommer med andra ord nästa söndag.  

 

Från och med v.21 lägger vi också till en kvart på torsdagens träningstid då vi ibland får möjlighet att nyttja planen längre.

Säsongsstart och spelschema Sankt Erikscupen
2023-04-16 21:00

En liten sammanfattning inför att “Sanktan” drar igång nästa helg. Från och med lördag har vi 21 matcher fördelade på tre lag framför oss till och med 11 juni. Alla spelare kallas till en match i veckan och spelarna (samt ledare) roterar mellan de olika serierna. Matcherna är 3x20 minuter och vill du läsa mer om regler, spelformer och fair play kan du göra det här:  

 
Kallelser 
Alla spelare kallas till en match i veckan. Kallelse skickas på söndagen veckan innan match att besvaras så snart som möjligt, senast följande tisdag. Besvara kallelsen även om svaret är nej så att vi vet att ni sett den. En kallelse som inte besvarats i tid tolkar vi som ett nej.  

 

Kan man spela matchen fast man missat att besvara kallelsen i tid? Kanske, hör av er till Jennie i dessa fall. För att vi ska ha en trupp med lagom många spelare till varje match behöver vi börja kalla in inhoppare snart efter utsatt sista svarstid.  
 
Behöver vi komplettera med spelare till en match tillfrågas i första hand de som anmält att de vill spela fler matcher när det möjligt samt spelare som även vill spela målvakt i våra matcher (att man inte vill få mindre utespel ska inte vara ett skäl till att avstå målvaktsspel). Vill man stå på "spela mer"-listan anmäls det till Jennie, om man inte redan gjort det (exempelvis via formuläret som skickades efter föräldramötet).  
 
Under Deltagare i appen ses vilka fler som kommer till den specifika aktiviteten om du exempelvis behöver ta kontakt med ansvarig ledare (kontaktuppgifter finns under Kontakter i appen). 
 

Spelschema  
Under Dokument på SportAdmins sajt finns ett spelschema för vårens matcher så ni redan nu kan se vilka matcher er spelare kommer att kallas till under våren. Dokumentet uppdateras vid behov och vid ändringar meddelas de spelare som berörs.   

 

Inga smycken  
Inga smycken under match är en regel och detta gäller alla typer av smycken (halsband, ringar, armband, örhängen etc.). Nytagna hål i öronen där smycket ej bör tas ut får tejpas med sporttejp. Vi tillämpar detta även under träning och ser gärna att ni hjälper spelarna att komma ihåg detta.  

 

Supporters och publik  
Följ gärna med till match och heja på laget, om du har möjlighet. Publik står vanligtvis på motsatt sida där laget står under match. I vår coaching ger vi få styrande instruktioner när spelarna är på planen för att de ska utveckla sitt sätt att tänka på fotboll, vi ser gärna att ni agerar lika. Pepp och hejarop kan det dock aldrig bli för mycket av!  

 
Samåkning 
Som vi pratade om på föräldramötet vore det toppen om vi fick appen att funka för detta, men vi kan konstatera att funktionen inte är helt optimal, därför finns nu också WhatsApp-gruppen för föräldrar (länk till inbjudan om du ännu inte anslutit) där alla typer av frågor - inkluderat samåkning, i bil eller kollektivt - kan lyftas.
 

I SportAdmins app:  

Har du plats i bil: Ange det och antal platser under Skapa körning i appen. Spelare som önskar skjuts ansluter till din körning och tar kontakt med dig för att synka kring möte. Om det finns lediga platser att ansluta till i den specifika aktiviteten är det ett smidigt och enkelt sätt att lösa samåkning på.   
 
Önskar samåkning: Anslut till ledig plats i bil som listas under Samåkning/Körningar och ta kontakt för att synka kring möte. Om inga lediga platser finns vid tillfället kan du ange “Behöver skjuts” så att spelaren kan erbjudas skjuts eller ställa frågan i WhatsApp-gruppen (tänk på att specificera till vilken match ni önskar samåkning då vi spelar flera matcher varje helg).  

 

Påminnelse: meddela frånvaro till träning 
Vi vill också påminna om vikten av att meddela frånvaro om man inte kommer till en träning. I SportAdmin är detta enklare än någonsin då ni bara klickar i “Ej tillgänglig” på aktiviteten. Att vi vet hur många och vilka som kommer till en träning är av stor vikt för såväl vår planering av träningen som för ledarnärvaro. Detta gäller även om man väljer att avstå strax innan träning, då vet vi att vi inte ska vänta in er spelare. 

Ni behöver inte ange “Tillgänglig” om spelaren kommer till träning. Ni som meddelat att er spelare i regel inte kommer en viss dag i veckan behöver inte anmäla frånvaro dessa dagar. 

 

Nu kör vi säsongen 2023, hela team F12 – med spelarna i spetsen!  

/Ledarna 

Rapport från föräldramöte och några kom-ihåg
2023-03-30 11:50

En enklare sammanfattning från veckans föräldramöte finns nu att se under Dokument. Ska vi lyfta fram några saker lite extra just nu blir det dessa: 

  • Tills vi har WhatsApp-gruppen för föräldrar på plats, håll gärna koll på samåkningsfunktionen i appen så vi kan hjälpa varandra.
  • Ange “Ej tillgänglig” om din spelare inte kommer till träning 
  • Ni behöver inte ange “Tillgänglig” om spelaren kommer 
  • Fler aktiva föräldrar, mer roliga aktiviteter för laget 
  • Se över kontaktuppgifter i SportAdmin, gör gärna dina uppgifter synliga för andra 
  • Nya träningstider - hjälp oss få överblick av närvaron 

 
Lagfotografering på lördag - glöm inte blanketten 
Glöm inte att skriva ut, fylla i och ta med beställningsblanketten. Denna måste lämnas in oavsett om man vill beställa bilder eller inte.  Blanketten har skickats ut via mejl (ämne Fotografering 2023) och finns även att hämta från vår sida på SportAdmin under Dokument. Har man inte möjlighet att skriva ut kommer blanketter finnas på plats, för vårdnadshavare att fylla i. 


Om man inte har möjlighet att skriva ut blanketten så kommer det finnas utskrivna blanketter att skriva under på plats. All information kring aktiviteten finns i kalendern.
 

 
Nya träningstider fr.o.m. nästa vecka 
Från och med nästa vecka har vi tre träningar i veckan och dessa finns i kalendern. Vi önskar att ni berättar om er spelare i regel inte kommer på någon/några av dessa dagar i nedan enkät. Detta för vår planering av såväl övningar som ledarnärvaro.  
 
Vill man bara träna en dag i veckan och flera funkar rekommenderar vi att prioritera måndagen. Avstår man inte i regel någon dag gäller frånvaroanmälan i appen.  

 

Träningar i påsk 
Vi ställer in våra träningar på skärtorsdag 6 april samt annandag påsk 10 april. Resterande två träningar under påsklovet återkommer vi kring, men siktet just nu är inställt på att köra. Meddela gärna “Ej tillgänglig” så snart som möjligt om ni vet att spelaren inte kommer.  

 

Kort enkät om nya träningstiderna samt önskemål om “spela mer”, svara gärna så fort som möjligt. Senast söndag 2 april. 

 

 

Ny plattform och nya hemsidor!
2023-02-07 14:49

Sickla IF byter nu plattform från laget.se till Sportadmin och får nya hemsidor med fler och bättre funtioner. Välkomna till er nya hemsida!

 
BLI MEDLEM!
Köp föreningskläder!
SPONSORER / PARTNERS
UTMÄRKELSER
Stockholms fotbollsförbund
Svenska fotbollsförbundet
Sickla IF Facebook