SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sickla Idrottsförening
Fotboll
F-2012

FLICKOR 2012

Välkomna till vår hemsida! 

 

Här finner du all information om lagets verksamhet samt kalender och kontaktuppgifter till ledarna.

Rapport från föräldramöte och några kom-ihåg
2023-03-30 11:50

En enklare sammanfattning från veckans föräldramöte finns nu att se under Dokument. Ska vi lyfta fram några saker lite extra just nu blir det dessa: 

  • Tills vi har WhatsApp-gruppen för föräldrar på plats, håll gärna koll på samåkningsfunktionen i appen så vi kan hjälpa varandra.
  • Ange “Ej tillgänglig” om din spelare inte kommer till träning 
  • Ni behöver inte ange “Tillgänglig” om spelaren kommer 
  • Fler aktiva föräldrar, mer roliga aktiviteter för laget 
  • Se över kontaktuppgifter i SportAdmin, gör gärna dina uppgifter synliga för andra 
  • Nya träningstider - hjälp oss få överblick av närvaron 

 
Lagfotografering på lördag - glöm inte blanketten 
Glöm inte att skriva ut, fylla i och ta med beställningsblanketten. Denna måste lämnas in oavsett om man vill beställa bilder eller inte.  Blanketten har skickats ut via mejl (ämne Fotografering 2023) och finns även att hämta från vår sida på SportAdmin under Dokument. Har man inte möjlighet att skriva ut kommer blanketter finnas på plats, för vårdnadshavare att fylla i. 


Om man inte har möjlighet att skriva ut blanketten så kommer det finnas utskrivna blanketter att skriva under på plats. All information kring aktiviteten finns i kalendern.
 

 
Nya träningstider fr.o.m. nästa vecka 
Från och med nästa vecka har vi tre träningar i veckan och dessa finns i kalendern. Vi önskar att ni berättar om er spelare i regel inte kommer på någon/några av dessa dagar i nedan enkät. Detta för vår planering av såväl övningar som ledarnärvaro.  
 
Vill man bara träna en dag i veckan och flera funkar rekommenderar vi att prioritera måndagen. Avstår man inte i regel någon dag gäller frånvaroanmälan i appen.  

 

Träningar i påsk 
Vi ställer in våra träningar på skärtorsdag 6 april samt annandag påsk 10 april. Resterande två träningar under påsklovet återkommer vi kring, men siktet just nu är inställt på att köra. Meddela gärna “Ej tillgänglig” så snart som möjligt om ni vet att spelaren inte kommer.  

 

Kort enkät om nya träningstiderna samt önskemål om “spela mer”, svara gärna så fort som möjligt. Senast söndag 2 april. 

 

 

Ny plattform och nya hemsidor!
2023-02-07 14:49

Sickla IF byter nu plattform från laget.se till Sportadmin och får nya hemsidor med fler och bättre funtioner. Välkomna till er nya hemsida!

 
Köp föreningskläder!
SPONSORER / PARTNERS
UTMÄRKELSER
Stockholms fotbollsförbund
Svenska fotbollsförbundet
Sickla IF Facebook