SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sickla Idrottsförening
Fotboll
P-2006 Rosa

POJKAR 2006

Välkomna till vår hemsida! 

 

Här finner du all information om lagets verksamhet samt kalender och kontaktuppgifter till ledarna.

Serien startat äntligen
2023-04-16 18:29

Äntligen dags för seriestart och det var lite skakigt till att börja med. Vi hade många felpass och mottagningar som fanns mer att önska av, men det hinner vi träna mer på.

 

vi hamna i ett inte alls rättvist underläge men kom inni spelet mer och mer och innan halvlek kvitterade vi genom fint samspel på högerkanten och ett resolut avslut av Benji.

 

Andra halvlek verkade vi fått ordning på spelet men konditionen fortsatte spela oss spratt genom fortsatt många felpassningar.

 

sen kom chansen och 2-1 till oss genom Benji.

 

Sen fick vi frispark efter en tilltrasslad situation och dennfick Benji ta å då fullborda han sitt hattrick.

 

3-1 slutade matchen till oss - bra kämpat alla

 

Peter

Nu börjar allt falla på plats inför säsongen 2023
2023-03-21 11:02

Hej alla

 

Nu har vi som ni säkert sett och märkt fått ett nytt system att arbeta i som vår hemsida - sportadmin - vilket jag försöker lära mig använda och jag hoppas ni också nu hittar till. Här kommer jag nu lägga upp saker som kommer hända och nu är snart serien igång också. Matcher och träningstider har lagts upp och vi kommer även snart ha en lagfotografering så jag skall försöka reda ut allt nu.

 

Men till att börja med så gjorde jag ett utskick om att jag önskar hjälp från någon/några fler föräldrar eller syskon då min tid kommer bli knapp ibland då jag kommer åka bort vissa helger bla och även skulle jag önska nån som kan ta på sig att sköta lagkassan. Jag och kvitton har en särskild kurragömma relation ibland ;-). Så kan ni hjälpa till vid match nån helg eller ta lagkassan meddela mig gärna,

 

Sen kommer vi behöva lite påfyllnad i lagkassan då vi kan behöva för ev domare till träningsmatch etc som inte ligger i medlemskapet så vi får återkomma med en liten summa när vi har en lagkassa.

 

Från och med april kommer vi ha 2 träningstillfällen per vecka

 

Träningar
Tisdagar Sicklavallen 21-22

Onsdagar Nacka IP 2 - 1/3 plan 20-21

 

Lagfotografering 

Lördag 1/4 15.30
Ombytta och klara 15.10

 

Dock kommer jag själv inte kunna närvara då jag är i London då så här kan killarna behöva hjälp. Vi behöver få kontroll på alla matchtröjor tills dess så har ni någon tröja hemma - ta med till nästa träning - tack

 

Matcher I serie 3B

 

Vi har bytt första matchen mot Stuvsta till skärtorsdag 6/4 på Stavsborgs BP kl 19.30 - detta kommer att uppdateras i kalendern. Sen är det matcher i stort sett varje helg. Kolla redan nu om ni kommer vara bortresta så meddela mig så kanske jag kan flytta matchtider.

 

Det var allt för nu - träning idag 21/3 - ÄNTLIGEN

Ny plattform och nya hemsidor!
2023-02-07 15:01

Sickla IF byter nu plattform från laget.se till Sportadmin och får nya hemsidor med fler och bättre funktioner. Välkomna till er nya hemsida!

Spelade matcher
Lör 21/10 15:30
7 - 2  
Fre 13/10 20:15
1 - 6  
Tor 12/10 19:00
6 - 5  
Sön 8/10
Tor 5/10 19:00
0 - 6  
Lör 23/9
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
KONTAKT SPORTKONTOR
BLI MEDLEM
Köp föreningskläder!
SPONSORER / PARTNERS
UTMÄRKELSER
Stockholms fotbollsförbund
Svenska fotbollsförbundet
Sickla IF Facebook