Här finner du all information om lagets verksamhet samt kalender och kontaktuppgifter till ledarna.

Seger i hemmapremiären!
2024-04-13 09:00

Det blev seger med 4-0 i gårdagens hemmapremiär mot Gimonäs FC!

Gårdagskvällens hemmapremiär mot gästande Gimonäs FC slutade med seger 4-0 efter ett ryck i inledningen av den andra halvleken.

Första halvlek är godkänd från vår sida men vi behöver driva tempot lite mer i matchen, trots stort bollinnehav tog vi lite för många sekunder med bollen vilket gjorde att gästerna relativt enkelt kunde flytta från sida till sida i blocken.

Vi får dock utdelning via en fast situation, Liams utåtskruvade hörna landar hos Wilmer på bortre stolpen som kan raka in bollen i målvaktens högra burgavel.

Andra halvlek är bättre från vår sida, vi sätter fart på bollen och spelvändningarna är betydligt snabbare vilket gör det svårare för Gimonäs att försvara sig.

Milton gör 2-0 efter att en djupledsboll landat hos honom och han trycker dit bollen upp i målvaktens kryss.

Bara av farten kan Charlie utöka ledningen bara några minuter senare sedan han vunnit boll på mittplan och bokstavligt talat sprungit igenom några försvarare innan han behärskat kan rulla in bollen i mål.

Stratos får punktera matchen i slutskedet sedan Liam hittat in med ett inlägg efter backen som Stratos möter direkt och kan placera in 4-0 vilket också blir slutresultatet.

Vi håller vår första nolla på väldigt länge och gör fyra mål framåt vilket får ses som en väldigt bra inledning på helgen.

Tack till er som kom och stöttade oss under gårdagen.

Tack även till gästande Gimonäs FC samt domartrion!

Nästa match spelas lördag den 20/4 när vi reser till Värmdö för ett möte med Värmdö IF!

Hemmapremiär!
2024-04-11 21:00

Dags för hemmapremiär när Gimonäs FC kommer på besök till Nacka IP!

Då var vi framme vid omgång 2, tillika hemmapremiären, när Gimonäs FC kommer på besök.

Gästerna spelade förra säsongen i den norra serien och slutade på en sjundeplats med 25 inspelade poäng på 22 matcher vilket var på behörigt avstånd ner till strecket.

Man inledde årets säsong genom att slå tillbaka Solna FC med 2-1 på hemmaplan.

Det är ett bortalag med bra självförtroende som kommer till Nacka på imorgon.

Vi inledde som bekant säsongen med att spela 3-3 mot Norrtulls SK på bortaplan för en vecka sedan, en match vi hade ledningen i två gånger om men inte lyckades åka hem med tre poäng.

Efter en bra träningsvecka är vi nu redo för hemmapremiären 2024 och hoppas så många som möjligt kommer och stöttar oss under morgondagens match.

Ledarstaben har tagit ut ovanstående matchtrupp till morgondagens match.

Avspark 20.00 Nacka IP 2!

Kryss i seriepremiären!
2024-04-06 09:00

Gårdagskvällen seriepremiär mot Norrtulls SK slutade med delad pott!

Igår kväll drog så äntligen serien igång när vi ställdes mot Norrtulls SK på bortaplan.

Matchen inleds bra från vårt håll och vi kan sätta 1-0 efter knappt 15 minuter sedan Elias hittade in med en boll centralt till Tobias som vände upp och smällde dit ledningsmålet vid målvaktens högra stolpe.

Hemmalaget fick sedan en ypperlig chans att kvittera sedan man tilldelats straffspark efter en hörna, Jocke står för en oerhört fin räddning på straffen.

Några minuter senare når ett inlägg Charlie som han nickar i stolpen, returen följs upp av Liam som säkert sätter dit 2-0.

Norrtull äter sig sedan in i matchen med flertalet bollar in bakom vår backlinje och reduceringen kommer i den 36.e minuten när ett inlägg skarvas in i mål.

Vi går till pausvila med 1-2 ledning.

Den andra halvleken är mer böljande än den första och lagen byter målchanser med varandra.

Hemmalaget kvitterar knappt 10 minuter in i halvleken.

Tobias sätter oss återigen i förarsätet med ett ledningsmålet där återigen Charlie nått högst på ett inlägg som tar i virket men Tobias rakar in ledningsmålet.

Norrtull kämpar sig tillbaka i matchen och kan kvittera med 10 minuter kvar sedan vi gett bort bollen på egen planhalva.

Sista 10 blir ren och skär hawaii fotboll där lagen ställer om mot varandra gång på gång.

Det blir dock inga fler mål och vi delar på poängen denna premiär, ett rättvist resultat i slutändan.

Nästa fredag är det dags för hemmapremiär när Gimonäs FC kommer på besök till Nacka IP.

Seriepremiär!
2024-04-04 21:00

Äntligen är det dags för seriepremiär mot Norrtulls SK!

Då är äntligen dagen kommen då det blivit dags för seriepremiär.

Det är ett välbekant ansikte som står på andra sidan planhalvan när vi sparkar igång säsongen 2024.

Norrtulls SK vann vår division 5 serie före oss för två år sedan och huserade i divison 4 mellersta förra säsongen medens vi spelade i den södra serien, hemmalaget slutade på en femteplats med 37 inspelade poäng i sin debutsäsong i divison 4 vilket får ses som klart godkänt.

Det är med andra ord en oerhört tuff match som väntar i premiären på Stadshagens IP.

Vi kommer från en intensiv sista vecka av försäsongen där vi slipat på de sista detaljerna inför premiären.

Killarna känns mer än redo för matchen!

Ledarstaben har tagit ut ovanstående trupp till morgondagens premiär.

Ta er ut till Stadshagens IP för att heja fram oss till tre poäng!

Avspark 20.00

Premiärveckan är här!
2024-04-02 11:00

Vi har precis inlett premiärveckan där Norrtulls SK står för motståndet i seriepremiären på fredag!

Det har varit en lång försäsong men nu är det äntligen dags för seriepremiär.

Vi har haft en försäsong med blandade resultat där vi gjort flera fina insatser med några lite sämre.

Försäsongen inleddes med uttåg ur Stockholm Cup där vi står för en rent ut sagt svag insats under de första 45 minutrarna i den avgörande matchen mot Bromstens IK men där vi hämtar upp underläge i andra halvlek.

De övriga matcherna slutade med seger 7-1 mot Handelskamraterna efter en fin insats rakt igenom, cupäventyret inleddes med förlust mot Konyaspor SK i en tät match.

Efter det har vi avverkat tre stycken träningsmatcher där spelet sett allt bättre ut, vi har besegrat Skå IK med 5-0, Ingarö IF med 7-0 samt 1-1 mot Tyresö FF i genrepet på Påskafton.

Vi har även hunnit med ett träningsläger i Spanien vilket gett oss mycket som grupp då vi blivit än tightare.

Nu väntar sista träningsveckan innan premiären mot tuffast tänkbara motstånd i Norrtulls SK.

Se till att ta er ut till Stadshagens IP på fredag klockan 20.00!